Rólunk

ELVEINK

Cégünket a megbízhatóság, stabilitás, megfizethetőség és természetesség alappilléreire építettük. Fókuszunk a férfiak életszínvonalának és élethosszának növelése azzal, hogy a prosztataproblémákra és azok szövődményeire nyújtunk megoldást.

Személyes küldetésünk, hogy a prosztatát sújtó, sunyi betegség ne árnyékolja be férfitársaink életét. A legjobb gyógyszerészekkel és szakemberekkel dolgozunk együtt a megfelelő összetételű orvosság előállításán és nem vagyunk hajlandók kompromisszumokat kötni. A Prostalyn hatóanyagai és gyártástechnológiája gondoskodik a megfelelő, biztonságos felszívódásról, az eredményeink és egészséges ügyfeleink pedig magukért beszélnek.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Önben is felmerülhet a kérdés, hogy miért nem találhatja meg termékünket a gyógyszertárakban. A válasz igen egyszerű. Nem fizetjük meg a gyógyszertárak árrés elvárásait és nem fizetünk meg orvosokat azért, hogy a mi termékünket ajánlják betegeiknek. Helyette kutatásokra, folyamataink tökéletesítésére és kollégáink folyamatos tovább képzésére költünk. Fontos számunkra, hogy a Prostalyn kompromisszumok nélkül váljon piacvezetővé és ügyfélközpontúságunk emeljen ki minket a versenytársaink közül. Tudnánk olcsóbb hatóanyagokkal dolgozni, de nem fogunk, hiszen a küldetésünk fontosabb, mint a profit. Ez pedig nem más, mint évente férfiak százezreit megmenteni ettől a lappangó betegségtől, mely a prosztatát támadja.

MAGYAR MINŐSÉG

A kizárólag természetes anyagokból összeállított prosztatavédőnk Magyarországon készül. Ennek legnagyobb előnye az, hogy a gyártástechnológiát kézben tudjuk tartani és ahelyett, hogy a gyártást kiszerveznénk egy olcsóbban előállító országba - például Kínába - itthon garantáltan biztosítani tudjuk a magas magyar minőséget. Nem egyszerűen gyártunk és kereskedünk, hanem életeket mentünk. A prosztatarák a magyar férfiakat sújtó rákfajták negyedik leggyakoribb típusa. Tapasztalatunk szerint a férfiak többsége nem megfelelően edukált a témában. Elköteleztük magunkat amellett, hogy ezen változtatunk. A prosztatarák kialakulása egy folyamat, melyet évi egyszeri rákszűréssel és a megfelelő készítmény szedésével Ön is megelőzhet.

SZAKÉRTŐINK ÖNÉRT VANNAK

Ahogy mi magunk, szaktanácsadóink is az Ön egészségéért dolgoznak. Keressen minket bizalommal. Kérjen ingyenes visszahívást, mely nem jár semmilyen kötelezettséggel. Szakértőnkkel az otthona kényelméből beszélhet panaszairól - legyen az vizelési zavar, merevedési probléma, vagy fájdalom - és találhat rájuk megoldást. Mi azért dolgozunk, hogy Ön egészséges legyen.

Kérjen ingyenes visszahívást az alábbi gombra kattintva:

Visszahívás kérése