Szakértőink válaszolnak

A Prostalyn 100%-ban természetes eredetű, gyógynövényekből és ásványi anyagokból készülő prosztatavédő étrendkiegészítő. A Prostalyn egy prémium minőségű magyar készítmény, amelynek jótékony hatását számos teszt igazolja, és több ezer elégedett páciens tapasztalata támasztja alá.

Magyarországon évente 400 000 férfi szorul prosztatamegnagyobbodása miatt orvosi kezelésre. A tünetek általában 40 éves korban kezdődnek, az 50-es férfiaknak legalább a negyede, a 60-asok fele folyamatosan szenved ezektől. Az arány a kor előrehaladtával növekszik, és az idős urak körében a 90 százalékot is eléri. Az ülőmunka, a mozgásszegény és stresszes életvitel, valamint az öröklött tulajdonságok fokozzák a megbetegedés kockázatát. Magas rizikófaktorú, illetőleg 40 évnél idősebb érintettek esetében a Prostalyn folyamatos szedése javasolt, 30 éves kor felett pedig évi egy 90 napos kúra megelőző jelleggel ajánlott.

Míg a hölgyek jelentős része rendszeresen jár nőgyógyászhoz, a férfiaknak csupán 3 százaléka keres fel urológust. A férfiak szégyellik és kellemetlennek tartják megvizsgáltatni magukat. Ez a tény rendkívül veszélyes betegséggé teszi a prosztatamegnagyobbodást, és indokolttá a prosztatavédő folyamatos szedését. Az érintett uraknál 40 éves kor körül már az életüket megkeserítő tünetek jelentkeznek, de a gyakori vizelési inger és a vizeletáramlás csökkenése csak a kezdet. Ha nem kezdenek vele semmit, a prosztata akkorára duzzad, hogy a húgycső összenyomódik, a vizelés fájdalmas lesz, a húgyhólyag pedig sosem ürül ki teljesen, ami súlyos gyulladásokhoz vezet. Egy idő után a vizelet megállíthatatlanul csepegni vagy szivárogni kezd, inkontinencia alakul ki. Ez nemcsak kellemetlen, de igazi táptalajt ad a fertőzéseket okozó baktériumoknak. A prosztata sejtjeinek burjánzása gyakran válik rosszindulatúvá, ami fájdalmas és sokszor halálos prosztatarákhoz vezethet.

Rendszeres szűrővizsgálattal, egészséges életmóddal és a Prostalyn szedésével mindez megelőzhető, a tünetek kezelhetők. Gondoljon magára, védekezzen a betegség ellen és éljen teljes életet!

Ha Ön elmúlt harmincéves, stresszes életet él, ébredt már fel vizelési inger miatt, keveset mozog, minden nap ülőmunkát végez, családjában előfordult rákos megbetegedés, mindenképp érdemes Prostalyn prosztatavédőt szednie. A kérdés csak az, mikor akarja elkezdeni. Miért várna?

A Prostalyn prosztatavédő tabletta természetes ásványi anyagok és gyógynövényi kivonatok pontosan kiszámított arányú kombinációját tartalmazza. Magyar termék.

A szabalpálma termésének kivonata az egyik legismertebb, régóta széles körben alkalmazott természetes prosztatavédő. A kutatások szerint segíti a vizelet normális áramlását és a prosztata egészségének megőrzését. A kisvirágú füzike kivonata a húgyúti rendszer megfelelő működését segíti, különösen 45 év feletti férfiaknál. A csalángyökér szintén évszázadok óta bevált prosztatavédő.

A három gyógynövény mellett a Prostalyn szerves kötésű cinket és szelént is tartalmaz, amelyek a férfiegészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagok. A cink a termékenység és szaporodási képesség fenntartásában játszik kulcsszerepet, hozzájárul a normál tesztoszteronszint fenntartásához. A szelén a spermák képződéséhez elengedhetetlen anyag.

A különleges gyártási eljárás biztosítja, hogy a hatóanyagok teljes mértékben, időben elnyújtottan szívódjanak fel, ezért elég napi egyetlen tabletta szedése. A Prostalyn nem növényi őrleményeket, hanem gyógynövények kivonatát tartalmazza, így hatékonyabb más hasonló készítményeknél. 30 és 40 éves kor között évente egy 90 napos kúra, 40 éves kor felett pedig folyamatos szedés ajánlott. A Prostalyn alkalmazása nem helyettesíti a rendszeres urológiai szűrővizsgálatot!

Mivel a Prostalyn hatóanyagait gyógynövényi kivonatként nyerjük ki, a hasonló termékeknél jóval magasabb hatóanyag-tartalmat tudunk biztosítani.
 320 mg szabalpálma kivonat
 150 mg kisvirágú füzike kivonat
 175 mg csalángyökér kivonat
 55 µg szelén.

A termék 1 tablettára vetített kivonattartalma megfelel 3200 mg szabalpálma, 1500 mg kisvirágú füzike és legalább 2100 mg csalángyökér szárított növénynek.

A Prostalyn kiváló minőségű termék, amely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Magyarországon készül. Nem adunk hozzá egészségtelen adalékokat, sem káros vagy rákkeltő anyagokat. A Prostalyn az egészséget támogató termék, ami nem okoz hozzászokást, negatív mellékhatásai sincsenek. Korszerű összetétele révén felszívódása kiváló, hatása pedig összetett: hatékonyan gátolja a prosztata megnagyobbodását és segít visszafordítani a káros folyamatokat, sikerrel veszi fel a harcot a gyulladások, a kóros sejtburjánzások és szabadgyökök ellen. Vagyis Ön biztonsággal szedheti, egészségesebb lesz tőle és teljes életet élhet.

A Prostalyn egy prosztatavédő étrendkiegészítő. Termékünk három gyógynövényi kivonatot - szabalpálma, kisvirágú füzike, csalángyökér -, szelént és szerves kötésű cinket tartalmaz. Magas hatóanyag-tartalmának és elnyújtott felszívódásának köszönhetően elég naponta mindössze egy tablettát, reggeli után bevenni. Az egyszerű kúra 90 napig tart, ha a készítményt erőírás szerint alkalmazzák, az érezhető pozitív hatás már 2 hét után jelentkezik, 6 hét elteltével pedig a tünetek megszűnése várható. A Prostalyn nem gyógyszer, hanem orvosság, hatékonyságát számos vizsgálat és több ezer elégedett páciens támasztja alá.

Prosztatavédőnk egy prémium minőségű, saját fejlesztésű készítmény, amely patikákban nem kapható. Ennek oka, hogy a gyógyszertárak árréselvárásait csak úgy tudnánk teljesíteni, ha Ön a Prostalyn tablettát a jelenleginél lényegesen drágábban vásárolhatná meg. Ezt mi nem akarjuk. Azt szeretnénk, ha termékünk a lehető legkedvezőbb áron juthatna el minden érintetthez, miközben a minőségből semmit sem vagyunk hajlandók engedni. Ön a Prostalyn prosztatavédőt a hivatalos forgalmazótól közvetlenül rendelheti meg, a házhozszállítás pedig ingyenes.

Fontos tudni, hogy a Prostalyn egy prémium minőségű, kiválóan felszívódó, biztonságos, gyógyhatással rendelkező étrendkiegészítő. A táplálékkiegészítő előírás szerinti szedésének káros mellékhatása nincs, hozzászokást nem okoz. Bárki szedheti, aki szeretne gondoskodni prosztatája egészségéről, de 30 éves kor feletti férfiak számára különösen ajánlott.

A Prostalyn a legtöbb betegségre felírt gyógyszerrel biztonságosan együtt alkalmazható. Amennyiben Ön bizonytalan abban, milyen gyógyszert szed, illetve vérhigító hatású készítményt (pl. Syncumar) kap, a biztonságos és hatékony kezelés érdekében még a Prostalyn-kúra megkezdése előtt egyeztessen kezelőorvosával!

vagy

Töltse ki Prosztata tesztünket, tájékozódjon állapotáról.
A rövid kérdőív során felteszünk néhány kérdést jelenlegi egészségi állapotáról, majd a kapott eredményt e-mailben továbbítjuk Önnek!